Vacature

Begeleider (28 uur) bij It Aventoer

It Aventoer in het kort

Bedriuwenpleats It Aventoer is een professioneel zorgbedrijf in Oentsjerk waar 24-uurszorg met dagbesteding wordt geboden aan 25 bewoners met een uiteenlopende zorgvraag. Onze bewoners zijn op locatie verdeeld over 3 woongroepen. Naast de 24-uurszorg wordt er ook dagbesteding geboden aan zo’n 25 cliënten uit de regio. In totaal heeft It Aventoer dus 50 cliënten, allen op basis van een WLZ indicatie met variërende zorgprofielen van VG3 t/m VG8.

It Aventoer kenmerkt zich door haar brede aanbod, het zorgvraag gericht werken, ruimte voor mens en dier, diversiteit aan zorgvragers en een platte organisatie structuur. It Aventoer is een familiebedrijf dat zo’n 20 jaar geleden is opgezet. Samen met een gedreven team van 35 begeleiders en ondersteuners wordt de verantwoordelijkheid gedragen voor de intensieve woonzorg en dagbesteding.

Waar staat It Aventoer voor

Ieder mens wil gezien worden
Op It Aventoer hebben wij oog voor elkaar. We kijken naar wat iemand nodig heeft en we hebben begrip voor elkaar. We bieden warmte en gastvrijheid.

Een liefdevol en goed leven
Ieder mens heeft recht op een liefdevol en goed leven. We laten onze deelnemers en bewoners in hun waarde en zorgen voor een menswaardig bestaan.

Begeleiden als het moet en laten als het kan
Waar nodig bieden wij de juiste zorg en begeleiding, maar geven we vertrouwen en ruimte waar dat kan.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een begeleider ter versterking van ons zorgteam. Jouw werkweek zal wisselend van karakter zijn in uren en werkzaamheden en je wordt voornamelijk ingezet binnen het wonen en waar nodig ook bij de dagbesteding. Per bewoner of dagbestedingscliënt verschilt de begeleidingsbehoefte, bij de een is het individuele begeleiding en bij de andere juist extra persoonlijke verzorging. De taken zijn afwisselend, maar kennen wel een zekere structuur om onze cliënten de duidelijkheid en veiligheid te bieden die zij nodig hebben. Met elkaar zorgen we voor een huiselijke en gastvrije sfeer op It Aventoer, een plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt binnen een gevarieerd team waar openheid en samenwerken centraal staan.

Wat zoeken wij?

  • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding afgerond, minimaal MBO niveau 4;
  • Je hebt een grote passie voor onze doelgroep;
  • Je hebt kennis van en ervaring met verschillende ziektebeelden (VG/LG) en bijbehorende (gedrags)problematiek;
  • Flexibiliteit en bereidheid ten aanzien van onregelmatige diensten, waaronder avond- weekend- en slaapdiensten
  • Flexibiliteit en bereidheid om op ongeplande momenten in te vallen bij bijvoorbeeld ziekte of extra beschikbare uren;
  • Een pré: Aantoonbare werkervaring in de gehandicaptenzorg;

Wat kenmerkt jou?

Jij bent sociaal en enthousiast, staat stevig in je schoenen en hebt sterke communicatieve vaardigheden. Samen met jouw collega’s weet jij de zorg voor onze cliënten goed te organiseren binnen een dynamische werkomgeving. Jouw ervaring zorgt er voor dat je goed om kunt gaan met de beperkingen maar ook met de mogelijkheden van onze bewoners. Je bent goed in staat om je nieuwe dingen snel eigen te maken en te schakelen wanneer dingen anders gaan dan gepland. Jouw nuchtere karakter zorgt er voor dat je het overzicht bewaart en je biedt de duidelijkheid die onze doelgroep nodig heeft. Binnen het team durf je kritisch te zijn, lever je de benodigde input en denk je mee in de organisatie.

Functie en waardering

De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van 12 maanden met zicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden. De inschaling van de functie begeleider binnen ons functiehuis is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring in FWG 35 conform de Cao gehandicaptenzorg. Verder mag je bij ons op It Aventoer het volgende verwachten:

  • Werken binnen een kleinschalige organisatie met korte lijntjes en snelle besluitvorming
  • Individuele afstemming van het rooster (goede werk/privé balans)
  • Een actieve en gezellige personeelsvereniging
  • Een zorgbedrijf wat midden in de maatschappij staat met vele mogelijkheden

Interesse?

Stuur dan een bericht naar sytze@itaventoer.nl met daarin informatie over jezelf, jouw werkervaring (CV) en motiveer waarom jij bij It Aventoer wilt werken en waarom jij geschikt bent voor deze functie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Er is van alles te doen op It Aventoer, ik doe werk dat bij mij past.

José

Op It Aventoer voel ik me helemaal op mijn plek.

Jurgen

Werken tussen de dieren vind ik geweldig om te doen.

Hiltsje

Op It Aventoer kan ik mezelf zijn.

Reinier
9

Onze bewoners beoordelen onze zorg gemiddeld met een 9! Bekijk ons laatste tevredenheidsonderzoek