Winkel fan Tryn

De Winkel fan TrynSinds 1 november 2013 exploiteert Bedriuwenpleats It Aventoer een winkel aan de Rengersweg 34 in Oentsjerk. De Winkel fan Tryn is een initiatief waar deelnemers van de dagbesteding ervaring op kunnen doen. Voor deelnemers zijn er verschillende werkzaamheden in de winkel te doen, of het nu gaat om cadeaus maken of samenstellen, inpakken, kleding sorteren, afrekenen of het zetten van koffie voor de klanten.

In de winkel is van alles te koop. Zelf (op)gemaakte cadeauartikelen, gebruikte/restpartijen kleding, nieuwe kleding, bijna antieke en/of oude meubels, interieurcadeautjes en leuke hebbedingetjes. De spullen worden zelf samengesteld, gekocht op veilingen, ingekocht in Frankrijk of aangeboden door particulieren die nog mooie spullen thuis hebben waar ze niets meer mee doen. Elke maand is er nieuwe aanvoer van een grote verscheidenheid aan spullen.

Maar daarnaast is de Winkel fan Tryn ook een plek waar je een gezellig praatje kunt maken of even kunt aanschuiven aan Tryn's stamtafel voor een bakje koffie. Door middel van de Winkel fan Tryn wordt mensen met een zorgvraag de gelegenheid geboden om zo volwaardige mogelijk mee te werken in de maatschappij en omgekeerd de mensen uit de Trynwalden te betrekken bij onze mensen met een zorgvraag. De winkel zorgt voor 'mienskipssin', het met elkaar leven en werken, en is een ontmoetingsplaats voor de regio.

De Winkel fan Tryn is dan ook niet voor niets een Fanalleswatwinkel foar de Trynwalden.

Volg de Winkel fan Tryn op Facebook

Openingstijden Winkel fan Tryn:

  • Dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 - 17:30.
  • Zaterdag van 09:00 uur - 16:00 uur

Contact Winkel fan Tryn: 058-2563503 of tryn@itaventoer.nl