1 november 2021

Nieuwsbrief november 2021

Informatie vanaf het erf

Het is al bijna november en dat betekent dat de dagen korter worden en we op gaan naar de winter.

Jubileumfeest

Wat hebben we eind september een geweldig jubileumfeest gehad. Met veel warme belangstelling, kaartjes, bloemen, cadeaus en jullie zeer gewaardeerde financiële bijdrage voor Stichting Faridpur. Er is ruim €3800 gedoneerd, nogmaals enorm bedankt.

Antsje doet aan hard lopen en heeft op 24 oktober de marathon van Rotterdam gelopen. Een hele prestatie. Daarnaast heeft ze een geweldig sponsorbedrag van €5700 opgehaald voor KWF kankerbestrijding. Op It Aventoer werd Antsje, zoals op de foto hierboven te zien, enthousiast aangemoedigd. 

Kwaliteit

In augustus vond er vanuit onze brancheorganisatie Landbouw en Zorg een Audit plaats op It Aventoer. Het is fijn om te kunnen melden dat naar aanleiding van deze audit ons keurmerk vanaf 1 oktober weer voor 3 jaar is verlengd.

Personeel

Stagiair Lammert van Althuis en Sanne Boonstra zijn in september begonnen met hun stage op It Aventoer. We hopen dat jullie inmiddels zijn “ingeburgerd” en wensen jullie verder nog een leerzame stage toe.

Dagbesteding

Winkel fan Tryn: De Winkel fan Tryn is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. Komt u ook weer eens kijken naar ons mooie en gevarieerde aanbod? Op dit moment zijn er volop leuke sinterklaas/schoencadeautjes en gezelschapsspellen. En let u ook op de etalage? Die wordt regelmatig veranderd en gedecoreerd met door de deelnemers gemaakte slingers en seizoensknutsels. De Winkel fan Tryn is van 25 december 2021 tot en met maandag 3 januari 2022 gesloten. Op dinsdag 4 januari 2022 staan we graag weer voor iedereen klaar, onze deelnemers verwelkomen u graag.

Wonen

We hebben op It Aventoer sportieve bewoners, enkele van hen zijn actief in het nieuwe korfbal team dat bij KV-Trynwalden is gestart. Heel veel succes en vooral sportplezier. De bewoners hebben met korfbal al de krant gehaald. 

Het is nog niet zover maar deelnemers, vrijwilligers, stagiaires en medewerkers houd donderdag 23 december vanaf 16.30-20.00 vrij voor het jaarlijkse stamppotdiner. Een uitnodiging volgt ☺

Afwezigheid kerst en oud en nieuw:

It Aventoer is gesloten voor dagbesteding van vrijdag 24 december 2021 tot en met zondag 2 januari 2022.

Willen alle deelnemers dagbesteding en wonen aangeven of en zo ja wanneer ze afwezig zijn in de periode rond kerst en oud en nieuw!!. Dit kan via  een mail naar  info@itaventoer.nl of mondeling bij een begeleider/PB-er. Willen jullie dit voor 12 november aangeven zodat wij de personele planning hierop af kunnen stemmen?

We houden jullie op de hoogte van alles wat er op It Aventoer reilt en zeilt. Mochten er vragen zijn, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groeten 
Team  It Aventoer