9 juli 2020

Nieuwsbrief zomer 2020

Informatie vanaf het erf

De afgelopen weken is er op It Aventoer weer heerlijk gewerkt. We zijn blij om alle deelnemers van de dagbesteding weer te kunnen ontvangen. Door het mooie weer waren we al in zomerse sferen.     

Medewerkers

Onze collega Siebrigje heeft een nieuwe uitdaging gevonden. 30 juni was haar laatste werkdag op It Aventoer. We willen haar bedanken voor de afgelopen jaren en haar alle goeds toe wensen in haar nieuwe baan.
Onze stagiaire Anne-Riemke heeft haar stage met een positieve eindbeoordeling afgerond.
In de zomerperiode zullen vier oude stagiaires en oud medewerkers als vakantiewerker het Aventoer team versterken.

Dagbesteding

Op 4 juni is officieel de zomervakantie begonnen. In de dagbesteding gaan zo langzamer hand de eerste deelnemers met vakantie. Ander deelnemers werken de zomervakantie door. De dagbestedingswerkzaamheden zullen per dag worden bekeken. Ook kan het zijn dat deelnemers een andere werklocatie hebben omdat bijvoorbeeld de winkel fan Tryn in de bouwvak gesloten is. Dagbesteding wordt dan op de boerderij of op Heemstra State georganiseerd.
N.B.!!Bij klachten van loopneus, hoesten, keelpijn of koorts komen deelnemers niet naar de dagbesteding. Ouder(s)/verzorgers/begeleiders nemen hierin hun verantwoordelijkheid.

Winkel fan Tryn

De Winkel fan Tryn is van 20 juli tot en met 10 augustus gesloten.

Heemstra State

Op Heemstra State gaan de dagbestedingsactiviteiten de komende zomer gewoon door.

Wonen

De bouw van de 4 appartementen vordert, het is nog wachten op de kozijnen maar de verwachting is dat alles 1 september klaar zal zijn.

Tevredenheidsonderzoek

Op 12 juni is het tevredenheidsonderzoek naar alle deelnemers gemaild/verstuurd. Mochten jullie deze nog niet hebben ingevuld dan zouden we dit alsnog zeer op prijs stellen. De informatie over de ervaring en beleving van onze deelnemers is voor ons van grote waarde.

Hartelijke groeten en een hele mooie zomer toegewenst.

Team van It Aventoer

Mocht u deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen dan kunt u een mailtje sturen naar info@itaventoer.nl